Medicul Adrian Marinescu: „În România acest al doilea val e atipic față de restul...“. La ce să ne așteptăm în următoarea perioadă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
adrian_marinescu
adrian_marinescu

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul Național „Matei Balș” din Capitală a explicat la ce trebuie să ne așteptăm în următoarea perioadă.

Săptămâna ce tocmai a trecut a fost marcată, la nivelul României, de recorduri Covid-19. Astfel, în spațiul public, au apărut întrebările referitoare la valul doi și la cifrele la care am putea ajunge când vorbim de un „vârf”.

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București că el crede că experiența din ultimele luni  ne pune în situația să nu mai vorbim de cifre concret, pentru că sunt mai mulți factori care pot influența”.

„E clar că în România acest al doilea val e cumva atipic față de restul pentru că nu am avut un val 1 care să se încheie, o perioadă de liniște să vină valul 2. Ce este cert e că e o curbă ascendentă. Asta e clar. Și că în situația în care nu sunt alte măsuri restrictive sau lucruri care să schimbe cu totul datele problemei, aceste cifre nu au cum să arate bine, cel puțin în viitorul apropiat.”, a mai explicat medicul Adrian Marinescu, în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel