Medicii italieni, gest IMPRESIONANT pentru un român, după ce a încercat să îşi salveze fiul din flăcări

Andreea Cosma |
Data publicării:

Tânărul român de cincisprezece ani care joia trecută și-a dat foc în curtea casei sale din mediul rural din Velletri nu a supravieţuit. Luca Antonio Ababei suferise arsuri pe 90% din suprafaţa corpului și starea lui s-a agravat imediat. Tatăl său încercase, cu mâinile goale, să-l salveze de flăcări. Acesta s-a ales cu răni pe brațe și picioare. Medicii au ales din acest motiv să facă un gest impresionant pentru familie, în ultimele clipe de viaţă ale băiatului.

Tânărul de cincisprezece ani a fost transportat în ambulanța 118 la policlinica Agostino Gemelli unde a fost internat în secția de terapie intensivă pediatrică.

În ultimele ore parametrii, săi vitali s-au înrăutățit treptat, unitatea medicală a reușit să organizeze un transfer protejat de la centrul regional pentru arsuri severe al tatălui său, de 45 de ani, român, care a reușit astfel să-şi ia un ultim rămas bun. Tragedia nu a fost încă clarificată.

Din primele cercetări, carabinierii din Velletri au constatat că băiatul, timp de 12 ani în Italia, a făcut totul singur. Dar este posibil ca la vârsta de 15 ani să fi vrut să îşi ia viaţa și într-un mod atât de sângeros?

Investigațiile sunt în desfășurare, însă ipoteza sinuciderii este principală deoarece băiatul și-ar fi stropit corpul cu benzină, apoi şi-ar fi dat foc.

Anchetatorii au confiscat telefonul mobil al adolescentului - care cu o zi înainte a reluat frecventarea clasei a doua a liceului Mancinelli Falconi - și a audiat numeroși prieteni pentru a vedea dacă exista ceva care îl îngrijora.

Familia sa este bine cunoscută și foarte integrată în oraș. Ambii părinți lucrează pe câmp pentru o fermă de flori lângă casa lor.

Un prieten de familie nu crede ipoteza sinuciderii băiatului:

„Era un băiat dulce, politicos și plin de dragoste. Deseori mergea cu un motor vechi cu care a mers prin țară și la care umplea rezervorul cu o cutie. Poate a fost un accident ”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel