Medicii iau în considerare să-l externeze pe Florin Piersic

Cristina Iacob |
Data publicării:
Florin Piersic a fost mutat de la terapie intensivă într-un salon pe propriile forțe / sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Piersic a fost mutat de la terapie intensivă într-un salon pe propriile forțe / sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ultimele informații despre starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic. 

Florin Piersic se simte mai bine, ceea ce îl face să fie tot mai optimist, mai vesel, ba chiar face glume cu personalul medical, în spiritul caracteristic. 

Medicii iau în considerare să-l externeze săptămâna viitoare și să continue recuperarea acasă, în condițiile în care zilele trecute, marele actor a reușit să meargă singur, fără ajutorul cadrului, a relatat Antena 3 CNN în jurnal. 

Reamintim că în urmă cu aproximativ nouă săptămâni marele actor a fost operată de Urgență la Spitalul de Ortopedie Foișor.  Medicii i-au scos vechea proteză care reprezenta o mare sursă de infecție și i-au implantat o nouă proteză provizorie cu o pompă de antibiotic. De atunci, starea de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ.  

În ceea ce privește procesul infecțios, de asemenea, tratamentul își face efectul iar infecția este eliminată din organism. Medicii atrag însă atenția că va mai dura până când actorul se va recupera complet, fiind un proces de lungă durată. În momentul de față, starea lui Florin Piersic este stabilă și face progrese. 

Nu se pune problema de o nouă intervenție chirurgicală în perioada următoare. 

Florin Piersic, primul mesaj din spital

 

De asemenea, după ce și-a revenit din starea critică, Florin Piersic a dorit să le transmită un mesaj fanilor. 

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!

Cu aceasta ocazie, va dau și o veste: „sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau sa ii pun fiecăruia medalia inimi mele in piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar…m-a și adus înapoi.

Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Tineti-ma aproape, pentru că mai am de spus multe povesti minunatului meu public," a transmis Florin Piersic.

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel