Medicii din Târgoviște, trimiși la mitingul PSD. "Domnul manager dorește să nu fim fără medici"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Medicii din Spitalul Județean Târgoviște au fost anunțați că trebuie să participe la mitingul PSD de duminică. Printr-un mesaj primit pe un grup, cadrele medicale erau informate că fiecare secție trebuie să aibă un anumit număr de persoane prezente. 

În urma unei ședințe, directorul spitalului le-a spus cadrelor medicale că trebuie să meargă la miting și să suțină candidații PSD la europarlamentare, potrivit Libertatea.ro. 

Iată conținutul mesajului:

(w670) sursa: Lib

Potrivit Libertatea, managerul spitalului a declarat că i se pare normal ca medicii să susțină partidul care le-a mărit salariile.

 „Având în vedere creșterile salariale care s-au întâmplat în ultimul an, deci pe Guvernarea actuală, dar fără să politizez lucrul acesta, creșteri care anii trecuți păreau științifico-fantastice, și faptul că s-a făcut o reparație morală privind retribuția doctorilor, aș considera prezența unui medic la un astfel de miting absolut normală", a declarat managerul Spitalului Județean Târgoviște, pentru Libertatea.

 Întrebat de ce a ales să sprijine PSD în campania pentru alegerile europarlamentare managerul spitalului a spus: „Din păcate, nu sunt de acord cu dumneavoastră. Eu nu am spus că sprijin, ci că părerea mea este că ar trebui să și mulțumim. (...) Să mulțumim și pentru normalitate! Ani de zile, aproape 30 de ani, am fost obișnuiți cu anormalitatea". 

Nu se știe, deocamdată, câți medici vor fi prezenți duminică la miting. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel