Mauro Donato Gadda: omul de afaceri italian a fost ucis cu brutalitate în România

Elena Didila |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto Fanpage.it
Sursa foto Fanpage.it

Cadavrul bărbatului de 64 de ani a fost găsit ieri după-amiază târziu la Măgurele, lângă București: mai multe fracturi la oasele mâinilor, coaste rupte și un craniu despicat.

Cadavrul carbonizat al unui om de afaceri italian în vârstă de 64 de ani, Mauro Donato Gadda, a fost găsit la Măgurele, lângă Bucureşti.

Conform celor raportate de poliția locală și pe baza primelor rezultate ale autopsiei, trupul bărbatului de 64 de ani din Busto Garolfo, în provincia Milano, prezenta mai multe fracturi la oasele mâinilor, câteva rupte. coaste și un craniu despicat. A fost masacrat.

Mauro Donato Gadda, după ce a fost ucis, a fost ars și încuiat în portbagajul unei Dacie Logan. Mașina a fost apoi abandonată în mediul rural. Se presupune un context mafiot, iar justiția ar investiga acest lucru. Două persoane au fost deja reținute, dar nu există nicio confirmare oficială.

Gadda, potrivit ziarelor locale, locuia de zece ani în România, unde se stabilise între orașele Giurgiu și București, potrivit Today.

 

Bărbatul ucis și incendiat într-o mașină în Măgurele era ITALIAN. Avea afaceri în România și o iubită din țara noastră. Ultimele informații din anchetă

 

Sâmbătă dimineață, în jurul ore 09:00, un bărbat, care a trecut pe lângă mașina care ardea, a apelat serviciul de urgență 112. După stingerea incendiului, în portbagajul mașinii, au fost descoperite rămășite umane. Surse din anchetă spuneau că ar fi vorba despre o crimă, urmată de tranșare și incendiere.  Se pare că o lovitură puternică la nivelul capului ar fi provocat decesul persoanei.

Criminalul sau criminalii ar fi vrut, prin incendiere, să-și acopere urmele. Se pare că mașina ardea de ore bune, dar oamenii din Măgurele, obișnuiți să se dea foc pe câmp la diverse, nu au fost îngrijorați, astfel că nu au apelat 112. S-a constatat că mașina incendiată ar fi o Dacie din 2017, înmatriculată în Italia.

S-a descoperit ulterior că rămășițele din portbagaj sunt ale unui bărbat. De asemenea, pe o camera de supraveghere s-ar fi văzut în jurul orei 07:00, sâmbătă, cum două persoane, un bărbat și o femeie, se grăbeau să plece din zonă. Ei ar fi ajuns în Măgurele cu două mașini, dar fi plecat cu una, pe același drum. Astfel, se bănuiește că locul crimei ar fi în București, ancheta fiind preluată de anchetatorii din Capitală, citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel