Mașina lui Mihai Leu, accident la Raliul Târgu Mureș. Doi copii răniți

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Mașina lui Mihai Leu, accident la Raliul Târgu Mureș. Doi copii răniți
Mașina lui Mihai Leu, accident la Raliul Târgu Mureș. Doi copii răniți

Mașina condusă de pilotul Mihai Leu a intrat în gardul de siguranță în timpul Raliului de la Târgu Mureș, care se desfășoară, sâmbătă, în zona centrală a orașului, rănind doi copii de 6 și 8 ani, aflați în zona spectatorilor.

Accidentul de la Raliul Târgu Mureș s-a produs la intersecția Ștefan cel Mare cu Borsos Tamas.

„Un autoturism de curse condus de un bărbat, de 54 de ani, a acroșat un gard de siguranță, rănind, totodată, doi minori, de 6 și 8 ani, aflați după gard”, transmite Poliția Mureș.

Pilotul era Mihai Leu.

Ambii copii au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Pilotul a precizat că a cei doi copii sunt în afara pericolului

 

„Am pus frână, mașina a plecat pe frânare, am încercat să o redresez, nu am reușit. Sincer, nu mă gândesc foarte mult la asta. Singurul lucru care este important este ca totul să fie în regulă din toate punctele de vedere. Comeptiția este în cadrul Campionatul Național de super Rally la Târgu Mureș”, a spus Mihai Leu, la Digi 24.

Pilotul a precizat că a cei doi copii sunt în afara pericolului, că a vorbit cu părinții lor și vor ține legătura.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

 

Ioan Badiu: „Nu a fost un incident grav”

 

Directorul sportiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Ioan Badiu, a declarat că incidentul s-a petrecut în ultima manşă de concurs în care au evoluat cei mai buni piloţi din campionat, Jerome France şi Mihai Leu, iar maşina condusă de Mihai Leu a fost scăpată de sub control.

„Monopostul a fost scăpat de sub control de către Mihai Leu, a încercat să o redreseze, a redresat-o pe moment, aşa ne-a spus domnul Mihai Leu, şi, din păcate, a lovit gardul de protecţie care este pe toată distanţa circuitului. Evenimentul a fost oprit, era chiar ultima manşă de concurs, nu mai avea sens să mai continuăm, ar fi fost doar de un restart pentru Jerome France, însă am decis să îl oprim. Mai erau câteva viraje de făcut. (...) Nu s-a impus internarea, concursul s-a întrerupt, nu a fost un incident grav”, a declarat Ioan Badiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel