Mașină, implicată într-un accident rutier în Teleorman. O persoană este încarcerată, alte două - rănite

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Mașină cu români, implicată într-un accident rutier. O persoană este încarcerată
Mașină cu români, implicată într-un accident rutier. O persoană este încarcerată

Trei persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier, produs pe DN 65E, între localităţile Piatra şi Voievoda, informează ISU Teleorman.

"În urma acestui eveniment au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată, un bărbat de circa 60 de ani, conştient şi cooperant, a fost scos rapid de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Alexandria.

După asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări", precizează ISU Teleorman.

La faţa locului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMRD şi o ambulanţă. 

 

S-a dezlănțuit Iadul pe o autostradă din Italia: Șofer român mort pe loc, după ce a intrat cu camionul în TIR-ul din față

 

Două accidente rutiere grave s-au produs în dimineața zilei de miercuri, 27 aprilie, pe autostrada A/7. Un șofer român de camion a murit, în timp ce un alt bărbat, de 33 de ani, din Tortona se află în stare gravă și în prognostic rezervat pe secția de terapie intensivă a spitalului civil "Santi Antonio e Biagio" din Alessandria. 

Momentele dramatice în trafic, după ce două accidente rutiere grave s-au produs la câteva minute unul de celălalt. Era aproape ora 11.30, iar traficul pe autostrada Milano-Genova este foarte aglomerat, în direcția către Milano.

La periferia orașului Tortona, un camion care transporta legume, condus de un șofer român, în vârstă de 50 de ani, a intrat violent în coliziune cu un alt camion aflat în fața sa. Impactul a fost teribil: cabina s-a izbit de camionul din față și a luat foc. Șoferul român a murit pe loc, relatează oggicronaca.it.

În spatele celor două camioane, s-a dezlănțuit iadul: vehiculele au frânat brusc, dar, din fericire, nu au există alte răniți. S-a format o coadă lungă, care s-a întins aproape până la ieșirea din Serravalle Scrivia. Mașinile care veneau cu viteză mare frânau brusc, după ce le ieșea în față un zid de camioane în flăcări.

Câțiva kilometri mai departe, a avut loc o coliziune teribilă între mai multe mașini, iar un bărbat din Tortona a fost strivit de cabina mașinii. Bărbatul a fost salvat de pompierii de la Detașamentul Tortona, care ajunsese la primul accident și stingeau incendiul, în care a murit șoferul român al camionului.

Întrucât la fața locului se aflau și pompierii din Novi Ligure, pompierii din Tortona s-au deplasat la locul celui de-al doilea eveniment rutier: l-au extras pe bărbat din mașină și l-au predat serviciilor de urgență 118 care, după ce i-au acordat primul ajutor la fața locului, l-au transportat imediat la spitalul din Alessandria, unde a fost internat în prognostic rezervat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel