Mașină de lux furată din Mare Britanie, descoperită în România

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Autoturism furat din Mare Britanie, descoperit în România
Autoturism furat din Mare Britanie, descoperit în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Poienile de sub Munte, judeţul Maramureş, au descoperit şi indisponibilizat un autoturism declarat ca fiind furat din Marea Britanie, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

„În baza unui mandat de percheziţie emis de către Judecătoria Vişeu de Sus, lucrătorii noştri au identificat la domiciliul unei femei, în vârstă de 45 de ani, de pe raza localităţii Poienile de sub Munte, un autoturism, marca Mercedes-Benz, model E Class, an fabricaţie 2017.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că mijlocul de transport figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, din luna septembrie”, a spus Iulia Stan.

Conform aceleiaşi surse, autoturismul, în valoare de peste 120.000 de lei, a fost transportat şi indisponibilizat la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel