Maşină de lux furată din Cehia, găsită de poliţiştii de frontieră din România

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, în valoare de 165.000 de lei, care figurează ca fiind semnalat furat din Cehia.

Potrivit IGPF, în data de 4 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei, împreună cu STPF Maramureş, au declanşat o acţiune în localitate pe linia traficului internaţional de autoturisme furate.

„Astfel, lucrătorii noştri au identificat într-o parcare de pe o stradă din localitatea Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Cehia. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Cehia, alertă emisă de către autorităţile din Cehia în data de 23 ianuarie 2022″⁣, precizează sursa citată.

2. -imagine fara descriere- (masina-de-lux-furata-din-cehia--gasita-de-politistii-de-frontiera-din-romania-2.jpg)

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de 165.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel