Actorii Teatrului Național, ALĂTURI de magistrați. "Nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Actorul Marius Manole îşi îndeamnă colegii să se alăture protestului magistraţilor faţă de controversata Ordonanță 7, pentru "a le arăta guvernanților că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat şi că încă sunt oameni care luptă pentru libertate".

Actorul anunță că duminică seară, înaintea spectacolului "Revizorul" de la Teatrul Național București, el și colegii săi își vor aștepta spectatorii în fața teatrului și vor purta la mâini banderole albe.

Actorii nu vor renunța la banderole până când OUG 7 nu va fi abrogată

 

"Acea banderolă albă înseamnă pentru noi libertate de expresie, înseamnă că suntem alături de magistraţii noștri minunați care au avut curaj şi au ieşit în stradă, înseamnă că susţinem statul de drept", spune Marius Manole, într-un videoclip postat pe Facebook.

"Îndemn toţi colegii din teatrele din România să iasă duminică, 3 martie, chiar dacă au, chiar dacă nu au spectacol, şi să le arătăm astfel guvernanţilor că nu cedăm, că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat şi că încă sunt oameni care luptă pentru libertate. Hai, România!", a mai spus actorul.

VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel