Marea Britanie. Șofer român de TIR, mort într-un accident rutier cumplit, în timpul furtunii Malik: „Fiul își așteaptă tatăl acasă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Marea Britanie. Șofer român de TIR, mort într-un accident rutier cumplit, în timpul furtunii Malik: „Fiul își așteaptă tatăl acasă”
Marea Britanie. Șofer român de TIR, mort într-un accident rutier cumplit, în timpul furtunii Malik: „Fiul își așteaptă tatăl acasă”

Bogdan, un șofer român de camion, în vârstă de numai 32 de ani, a murit într-un accident rutier cumplit, în Marea Britanie.

Bogdan s-a stins după o coliziune fatală, sâmbătă, de pe M74. Șoferul român de TIR a pierdut controlul volanului din cauza rafalelor puternice din timpul furtunii Malik, în primele ore ale dimineții, în Lanarkshire, și a ajuns pe contrasens, unde a fost izbit de un alt autovehicul. 

Serviciile de urgență s-au deplasat imediat la fața locului, însă nu mai era nimic de făcut pentru Bogdan, românul fiind declarat decedat la fața locului.

 

„Suntem cu toții în stare de șoc”

 

Bogdan lasă în urmă o soție devastată și un fiu de numai 12 ani. Originar din România, bărbatul locuia de doi ani în Liverpool, lucrând ca șofer profesionist de camion.

Nepoata lui, Monica, în vârstă de 19 ani, a declarat pentru Daily Record: „Soția lui este cu adevărat devastată și suntem cu toții în stare de șoc, nu credem că este real. Toată lumea încă așteaptă să se întoarcă acasă, fiul său își așteaptă în continuare tatăl. Mătușa mea este într-o stare foarte dificilă. Nu ne așteptam niciodată la asta, el este un șofer profesionist de camion care a călătorit prin toată Europa. A fost un șofer foarte bun, nu a avut niciodată probleme. Chiar și când s-a întâmplat asta, iar poliția a explicat totul, ei au spus că nu a fost deloc vina lui. Avea centura de siguranță pusă și nu era pe mobil sau ceva de genul acesta, n-ar fi făcut-o niciodată... dar din cauza vântului”.

Monica spune că unchiul ei era pasionat de familia lui și avea o legătură specială cu fiul său.

„Pentru noi, a fost cea mai bună persoană. A fost cel mai bun și îi plăcea să petreacă timpul cu fiul său. Amândoi sunt atât de deștepți și atât de interesați în jocurile lor. Înainte de a afla ce s-a întâmplat cu tatăl său, vărul meu mic mi-a explicat că are probleme cu accesarea GPS-ului tatălui său cu camionul său și că era îngrijorat. Când a văzut știrile, s-a speriat că ar putea fi tatăl lui. Și apoi au venit polițiști acasă și ne-au spus”, a mai spus Monica.

Acum a fost înființată o strângere de fonduri pentru a duce trupul neînsuflețit al lui Bogdan acasă pentru a-l înmormânta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel