Marea Britanie. Român, mort după o boală cumplită: „Nicole era raza lui Sergiu de soare, Georgiana, iubirea de care avea nevoie”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Marea Britanie. Român, mort după o boală cumplită: „Nicole era raza lui Sergiu de soare, Georgiana iubirea de care avea nevoie”
Marea Britanie. Român, mort după o boală cumplită: „Nicole era raza lui Sergiu de soare, Georgiana iubirea de care avea nevoie”

Sergiu, un român de 41 de ani, a murit în Marea Britanie după o o boală cumplită.

Sergiu și-a pierdut viața după un diagnostic teribil: cancer pulmonar în fază terminală. Deși a vrut să lupte, nu a mai avut nicio șansă, iar în urma lui au rămas o soție și o fiică de 12 ani.

Prietenii lui Sergiu s-au mobilizat pe rețelele de socializare pentru a ajuta familia îndurerată la înmormântarea lui Sergiu.

„Cu siguranță fiecare dintre noi l-am întâlnit pe Sergiu la o petrecere, la un gratar, la o voie bună... pentru că asta era Sergiu. Un om cu suflet bun și sincer, voie bună și mereu răspândind bucurie. Acum însă un zâmbet s-a dus dintre noi și cu siguranță ar vrea să ne vadă pe toți împreună pentru ultima dată, deoarece casa lui era mereu plină de prieteni.

2 Noiembrie a fost ziua ce i-a schimbat viața, i-a luat speranța atunci când i s-a diagnosticat un cancer la plămâni. A luptat cu boala însă viața nu i-a dat nici o șansă, nu i-a dat șansa de a ajunge la un tratament. Astfel încât în 1 Decembrie a strâns-o pentru ultima dată de mână pe soția lui, pe Georgiana.

Îmi amintesc, nu mai târziu de 20 noiembrie, programam împreună un alt grătar, o altă petrecere. Eram toți siguri că va învinge încă o dată, că se va ridica și ne va umple sufletele cu povești și voie bună. Mereu i-am zis că se va face bine și își dorea, ca daca va reuși să treacă peste acest impas, își va lua o caravană unde să se bucure de viață, să se bucure de familie, își iubea familia și traia pentru ea. Familia era oxigenul lui, Nicole era raza lui de soare, Georgiana iubirea înfocată de care avea nevoie, Doina, mama lui, mereu un suflet pentru el. Acum pe un ultim drum, haideți să ne adunăm din nou împreună și să îi susținem fetele lui ce i-au rămas să-i plângă sufletul dus spre cer, să îi aducem un suport financiar de care poate va avea nevoie pe viitor”, se arată în apelul lansat de prieteni. 

Donațiile se pot face în contul mamei: RO73BTRLRONCRT0405450001, beneficiar Tunsu Doina sau pe pagina de Facebook Rest In Peace our Sergiu!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel