Marea Britanie: Florin s-a stins în spital, departe de casă și familie. Diagnostic CRUNT după câteva luni de muncă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 51 de ani a murit departe de casă, într-un spital din Londra. Familia sa are nevoie de bani pentru a-i aduce acasă trupul neînsuflețit.

Florin Pinte, un român în vârstă de 51 de ani, s-a stins departe de casă și de cei dragi, în noaptea de 17 – 18 noiembrie. Bărbatul, care lucra în construcții, în Marea Britanie, a fost internat în Spitalul Universitar Whipps Cross în urmă cu aproximativ o lună, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă.

Plecat din Satu Mare pentru a câștiga bani pentru un trai mai bun în Marea Britanie, Florin a ajuns singur și bolnav, printre străini. Medicii i-au dat un verdict tragic: cancer la plămâni. Boala l-a răpus rapid. Bărbatul a lăsat în urma sa două fiice și o familie îndurerată.

Fratele bărbatului, Sabin Nicolae, ar avea nevoie de peste 15.000 de lei pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă și a-l înmormânta în pământ românesc. Așa că face apel la oamenii cu suflet mare.

Cu durere în suflet vă anunț dragi prieteni că azi, 18.11.2019, a trecut în neființă cel care a fost fratele meu: Pinte Florin Dumitru, după o grea suferință. Pe această cale îi rog cei care pot să sprijine financiar spre a-i face repatriere”, este apelul fratelui lui Florin, Nicolae.

Donații se pot face la următoarele conturi:

BRD: cont euro: RO04BRDE250SV58011522500

cont lei: RO50BRDE250SV54433242500

cont lire:RO83BRDE310SV60123463100

cod SWIFT BRDE ROBU.

Beneficiar: Pinte Nicolae Sabin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel