Marea Britanie. Doi ROMÂNI, ARESTAȚI după ce l-ar fi OMORÂT în BĂTAIE pe Florin, într-o stație de metrou

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un tânăr român, în vârstă de 20 de ani, a fost ucis în bătaie în stația de metrou Queensburydin Londra. 

Potrivit monitorulsv.ro, Florin Pitici, din Vicovu de Sus, se întorcea de la ziua unui prieten din Londra, după miezul nopții și a fost luat la bătaie în stația de metrou. În urma încasării unei lovituri, tânărul de numai 20 de ani s-a prăbușit la pământ și s-a lovit la cap. La fața locului au ajuns echipaje medicale care i-au aplicat manevre de resuscitare, după care l-au dus la spital, unde a fost declarat decesul.

Alin Ramon Mihai şi Ciprian Victor Mandachi, ambii în vârstă de 23 de ani, au fost arestaţi de poliţiştii londonezi fiind acuzați de oribila crimă produsă în noaptea de 9 spre 10 martie 2019, în staţia de metrou din Londra.

Cei doi şi-ar fi amintit că s-au certat în club cu un alt tânăr, tot din comuna Vicovu de Sus, şi şi-ar fi vărsta nervii pe Florin, tânărul care nu avea nicio legătură cu cei doi, informează observator.tv.

Citește și Marea Britanie. Tânăr ROMÂN, UCIS în Londra. OMORÂT în BĂTAIE într-o stație de metrou

Prietenul lui Florin a luat-o la fugă în momentul în care agresorii au început să îl lovească pe Florin cu pumnii şi cu picioarele.

Tânărul de 20 de ani a fost lovit cu pumnul în faţă, iar apoi a căzut şi s-a lovit cu capul de beton. Când au văzut că tânărul nu mai mişcă, cei doi ucigaşi ar fi luat-o la fugă.

Oamenii care au fost martori la agresiune au sunat la Ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Florin Pitic.

Alin Ramon Mihai şi Ciprian Victor Mandachi s-au predat la Poliţie pe 11 martie şi au fost reţinuţi pentru omor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel