Marcel Vela, mesaj pentru românii din Diaspora: "Fac apel la unitate, la dragostea faţă de ţară!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Marcel Vela a ţinut să transmită un mesaj pentru românii de pretutindeni, la finalul discursului său de joi seară, când a anunţat adoptarea Ordonanţei militare 8.

"Prin ceea ce trecem noi toţi este una din lecţiile vieţii şi cred că acum este momentul să dovedim capacitatea noastră de a fi disciplinaţi, determinaţi şi uniţi. 

Toţi simţim această durere a separării de cei dragi. Vă asigur că eforturile noastre vor duce la rezultate dar fac un apel să fie respectate regulile şi să nu uitaţi că gesturile necugetate se pot plăti scump, chiar dacă preţul nu este sesizat imediat de cei care, poate din neştiinţă sau teribilism, fac greşeli sau gesturi ireparabile.

Mulţumesc celor care rămân acasă şi îşi protejează familia, bătrânii şi pe cei suferinzi şi fac apel din nou la spiritul civic şi la unitate celor din Diasporă, la dragostea faţă de ţară: să rămână acolo şi să îi iubească pe cei dragi de aici, din România, de la distanţă, în această lună, în aceste evenimente deosebite. Doar aşa vom depăşi această perioadă grea.

În încheiere, le urez compatrioţilor noştri care sărbătoresc în această săptămână Învierea Domnului, acasă sau peste hotare, să aibă sărbători liniştite, un Paşte binecuvântat şi multă, multă, multă sănătate!", a declarat Marcel Vela.

Citeşte şi: Ordonanţa militară 8 a fost ADOPTATĂ. Ce presupune

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel