Maneliști români, mesaj pentru Regina Angliei: „Nu ne trimite înapoi! Cu ajutoarele, noi ne-am făcut vilele” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Trei români din Marea Britanie, îngrijorați de Brexit, au lansat un mesaj pentru Regina Elisabeta, care a devenit viral pe rețelele sociale. 

Maneliștii nu ratează niciun subiect cu mare impact social și lansează imediat o melodie cu versuri pe această temă. Așa este și cazul celor trei români din videoclipul devenit viral pe TikTok. 

Românii se plimbă pe străzile din Anglia și îi cântă Reginei Elisabeta să aibă „milă de noi” și să nu-i „trimită înapoi”.

„Ai milă de noi, nu ne trimite înapoi!/ Că aici e bună viața, aici în Anglia!/ Cu toate socialele, noi ne-am făcut vilele,/ Și-am luat numai taxe mari/ Și-am dat bani la lăutari”, sunt versurile pe care românii le cântă.

 

@danydany.93

##dollhousechallenge ##tiktok ##foryou @zilviuslk

♬ sunet original - Daniel9️⃣3️⃣

 

Marea Britanie intenţionează să nu mai permită accesul cetăţenilor din statele UE în baza cărţilor de identitate

 

Marea Britanie a anunţat că intenţionează să nu mai permită accesul cetăţenilor din statele Uniunii Europene în baza cărţilor de identitate începând din octombrie 2021, în contextul încheierii tranziţiei post-Brexit pe 31 decembrie 2020.

Marea Britanie s-a retras din Uniunea Europeană pe 1 februarie. În perioada de tranziţie post-Brexit, care durează până pe 31 decembrie 2020, Marea Britanie va continua să aplice reglementările Uniunii Europene. Premierul Boris Johnson speră că va finaliza până pe 31 decembrie 2020 negocierile privind viitoarele relaţii bilaterale. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel