Mamă româncă, arestată după ce și-ar fi maltratat băiețelul 1 an: Micuţul ar fi fost tratat mai rău decât un animal

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Mamă româncă, arestată după ce și-ar fi maltratat băiețelul 1 an: Micuţul ar fi fost tratat mai rău decât un animal
Mamă româncă, arestată după ce și-ar fi maltratat băiețelul 1 an: Micuţul ar fi fost tratat mai rău decât un animal

Detalii groaznice au ieşit la iveală în cazul bebeluşului în vârstă de un an şi două luni, agresat chiar de cea care i-a dat viaţă.

Actualul iubit al femeii susţine că aceasta se răzbuna pe copil pentru a-l pedepsi pe tatăl natural al băieţelului. Micuţul ar fi fost tratat mai rău decât un animal, mai spun cunoscuţii. În timp ce bebeluşul se luptă pentru viaţă într-un spital din Bucureşti, mama acestuia a fost arestată pentru 30 de zile.

Procurorii o acuză pe mama bebeluşului de tentativă de omor în condiţii de violenţă în familie. Femeia pare că îşi dorea ca cel mic să nu mai apuce ziua de mâine, susţine actualul iubit, dar anchetatorii îl cercetează şi pe bărbat. Firavul copil de un an şi două luni părea că abia mai supravieţuieşte. 

 

Un mod de a se răzbuna pe tatăl natural al copilului

 

Violențele erau, de fapt, spun surse din ancheta, un mod de a se răzbuna pe tatăl natural al copilului.

„În stare de comă profundă, acesta prezenta sindromul copilului abuzat, bătut, smucit, prezenta multiple fracturi craniene. În consecință, leziuni cranio-cerebrale, traumatism non-accidental. Leziunile cerebrale sunt ireversibile, copilașul are șanse aproape inexistente de supraviețuire”, a declarat Marinela Coșniță, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Brăila, conform Știrile PRO TV.

„Spunea mereu că îl duce la tacsu, că îi face numai probleme, că nu-i dă bani, alocația, chestii de genul ăsta. Eu știam de doi copii și mi-au spus cei de la poliție care șapte”, spune Valentin Georgian, concubinul fetei, conform sursei citate.

Medicii de la Brăila, cei care au văzut primii copilul, au solicitat sprijinul celor de la protecţia copilului. Aşa s-a aflat că femeia mai are încă şapte copii.

„Starea lui era foarte proastă a trebuit să fie și intubat și în paralel cu primele îngrijiri s-au făcut și investigații la examenul computer tomograf s-a dovedit a avea o fractură de calotă craniană și în condițiile acestea a fost trimis cu salvarea la Spitalul de copii din București”, a precizat dr. Dragoș Voicu - director medical spitalul de urgență Brăila.

„Din câte am înțeles, mama mai are trei copii în sistemul de protecție al județului Buzău și o alta care beneficiază de măsură de protecție specială în familia extinsă, tot pe raza județului Buzău”, susține Simona Cimpoaie, director DGASPC Brăila.

 

Femeia a fost arestată pentru 30 de zile

 

Tatăl natural al bebeluşului nu crede însă ca fosta lui iubită ar fi traumatizat copilul. Acum procurorii vor trebui să facă lumină în acest caz, unde acuzaţiile vin din ambele tabere.

„Din ce mi-a spus maică-sa, m-a sunat și mi-a spus că l-a bătut băiatul, a vrut să plece de acolo. După spusele ei, i-a luat telefonul și n-a lăsat-o să plece. Spunea că făcea gălăgie și întotdeauna din cauza copilului”, a spus Dănuț Paraschiv, tatăl copilului.

Reporter: Cine făcea gălăgie ?

Dănuț Paraschiv: „Bărbatul care a stat cu el. Mi-a spus că a bătut băiatul și acum nu vrea să mai recunoască că ăla a bătut băiatul.”

Deocamdată, femeia în vârstă de 24 de ani a fost arestată pentru 30 de zile, iar ancheta este în plină desfăşurare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel