Mama ROMÂNCĂ plecată la muncă în străinătate, amenințată de tatăl EGIPTEAN că le va da FOC celor doi copii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tatăl de naționalitate egipteană a amenințat că le va da foc celor doi copii și îi va arunca în lacul Siutghiol dacă mama lor, concubina bărbatului plecată la muncă în străinătate, nu îi va trimite urgent 500 de euro.

Un cetățean egiptean a fost reținut la Constanța după ce s-a prefăcut că își stropește copiii cu benzină și le dă foc, dacă iubita, plecată la muncă în străinătate, nu îi trimite 500 de euro. Bărbatul a amenințat și că îi aruncă pe copii în lacul Siutghiol, de la marginea Constanței.

Bărbatul este cercetat pentru că și-ar fi șantajat iubita de 40 de ani, în timpul unei discuții video pe care o purta cu aceasta și în care i-a cerut să îi trimită 500 de euro.

Iubitul femeii, un cetățean egiptean de 42 de ani, a amenințat-o pe aceasta că, în cazul unui refuz, îi va incendia copiii, de 6 și 4 ani.

În timpul discuției, bărbatul a simulat că îi stropește pe copii cu benzină și i-a arătat femeii o butelie, spunându-i că le va da foc și că îi va arunca în lacul Siutghiol, de la marginea Constanței.

Poliția Constanța anunță că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus instanței pentru arestare preventivă, iar cei doi copii au fost încredințați familiei mamei.

„Cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța, s-a stabilit faptul că bărbatul de 42 de ani este cetățean egiptean cu reședință în România, acesta având doi copii de 6, respectiv 4 ani, în urma relației de concubinaj cu femeia în cauză. Cei doi copii minori au fost încredințați familiei femeii”, arată IPJ Constanța, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel