Mama româncă, acuzată că și-a răpit fiul și decăzută din drepturile părintești: „Fugeam de un soț violent”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Româncă, acuzată că și-a  răpit  fiul, pe care l-a dus în străinătate - Fugeam de un soț violent.
Italia. Româncă, acuzată că și-a răpit fiul, pe care l-a dus în străinătate - Fugeam de un soț violent.

O româncă, în vârstă de 44 de ani, este acuzată de magistrații italieni că a abandonat locuința familiei și s-a mutat în Spania, luând cu ea și fiul minor. Rechizitoriul o descrie ca o mama care și-a „răpit” fiul și l-a dus în altă țară, împiedicându-l pe tată să-l vadă.

Românca este acuzată că a abandonat „fără avertisment locuința familiei și s-a mutat în străinătate, în Spania,  luând cu ea fiul minor, pe care l-a ținut acolo contrar voinței tatălui conviețuitor, împiedicând și relațiile telefonice cu fiul. Astfel, l-a împiedicat pe tată să-și exercite autoritatea părintească”.

Femeia se apără, povestind despre o atmosferă de frică în familie, un soț ei gelos și posesiv. Românca a depus o plângere pentru rele tratamente, care a fost însă clasată, întrucât judecătorul a considerat că situațiile sunt imputabile conflictelor familiale, care nu sunt grave. Magistratul i-a solicitat româncei să apeleze la un centru destinat victimelor violenței domestice, scrie perugiatoday.it.

Tatăl, devenit parte civilă prin avocatul Gianni Zurino, a demarat procedurile de repatriere a copilului în Italia și de retragere a autorității părintești a mamei asupra minorului. Plângerea femeii a fost respinsă, românca fiind acuzată de răpire de copii și a pierdut autoritatea părintească.

Andreea, o altă româncă de 27 de ani, este dată dispărută de familie în Italia.

 

Italia. Româncă, dispariție misterioasă de zile întregi, după o petrecere. Anteror primise un mesaj: „Pentru mine ești moartă”

 

Andreea locuiește cu mama ei în Jesi, provincia Ancona din Italia. Vineri, 11 martie, românca a participat la o petrecere care a avut loc într-o fermă din mediul rural din Vallesina și nu s-a mai întors acasă. Totodată, mama româncei susține că tânăra nu are telefonul mobil la ea.

Semnalmente: înălțime 168 centimetri, ochi căprui, păr șaten. Îmbrăcăminte: o jachetă albă, un hanorac gri cu imprimeu Tom & Jerry în față și același imprimeu și pe blugi. O pereche de cizme negre. Are cu ea un rucsac verde fluorescent.

Andreea are mai multe tatuaje pe corp și pe degetele mâinii stângi. 

Potrivit relatărilor celor prezenți la petrecere, tânăra româncă s-ar fi certat în acea dimineață cu iubitul ei și a plecat.  Oricine are informații poate suna la Poliție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel