Mama româncă a dat de pământ cu copiii ei, până i-a omorât. Soțul femeii: „Erau amândoi întinşi jos. Fata încă mai respira”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Mama româncă a dat de pământ cu copiii ei, până i-a omorât. Soțul femeii „Erau amândoi întinşi jos. Fata încă mai respira”
Mama româncă a dat de pământ cu copiii ei, până i-a omorât. Soțul femeii „Erau amândoi întinşi jos. Fata încă mai respira”

O femeie din Maramureș a devenit din mamă fiară, fără instinct matern. A dat cu cei doi copii de pământ, doi copii de 4 luni și nici doi ani, până i-a omorât, apoi s-a comportat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Nimeni dintre cei care ar fi trebuit să-i întindă o mână de ajutor nu a observat că femeia nu mai face faţă psihic. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

„M-a sunat dimineaţă pe la ora 10.45 că a dat cu copiii de pământ. Am venit de la lucru acasă şi erau amândoi întinşi jos. I-am luat, i-am pus în pat, încet. Fata încă mai respira, dar cu greu. Până ce a venit salvarea, i-am făcut gură la gură”, a spus soțul femeii.

Este mărturia unui tată distrus. Băieţelul avea un an şi nouă luni, iar fetiţa, doar patru luni. Săptămâna viitoare urma să fie botezată.

Cu un calm înfiorător, soţia i-a povestit că şi-a pierdut cumpătul.

„I-am zis: "Dar de ce ai dat cu ei de pământ?". A zis că: "N-am vrut, am avut o stare de nervi””, a mai povestit soțul femeii.

 

„Soțul ei a fost la lucru să câştige şi el un bănuţ cinstit”

 

Cu puţin timp înainte să-şi omoare copiii, tânăra de 28 de ani a vorbit cu mama ei, relatează Observator. Nimic nu părea să trădeze ce avea să facă.

„Vai, Doamne, n-am crezut că poate face aşa ceva! Dimineaţă am vorbit la telefon, au fost bine toate. Acum, săraca, numai ea cu copiii. Nu ştiu ce să zic. Soțul ei a fost la lucru să câştige şi el un bănuţ cinstit”, a spus mama femeii, conform sursei citate.

„Îngrijea destul de copii, de ce să vă spun, în casă n-am fost să vă spun, dar îngrijea de copii”, a spus vecina familiei.

 

Familia nu era în atenția asistenței sociale din sat

 

„Nu a fost în atenţia asistenţei sociale ca fiind cu probleme de sănătate sau sociale”, susține Simona Horvat, asistent social primărie.

„Marea majoritate a primăriilor din țară nu au angajat asistenți sociali. Iar dacă este angajat, îndeplinește de cele mai multe ori alte atribuții”, spune Mădălina Turza, consilier de stat.

„Doar 30% dintre ei au studii în domeniul asistenței sociale”, precizează Florica Cherecheș, președinte ANDPDCA.

Mama criminală va fi supusă unei experize psihiatrice care va stabili dacă a avut sau nu discernământ când şi-a omorât copiii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel