Mama Luizei MELENCU: „mâine trebuia să meargă la școală... nu vrem nimic de la acest STAT, decât VIAȚA copiilor noștri“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mâine este prima zi de școală pentru sute de mii de elevi din toată țara. Familiile Măceșeanu și Melencu așteptau ca și fiicele lor să înceapă noul an școlar.

Ancheta în cazul ororilor de la Caracal pare că înaintează foarte greu, ba chiar bate pasul pe loc. Săptămâna viitoare, Gheorghe Dincă, presupul autor al violurilor și crimelor din Caracal asupra Alexandrei Măceșeanu și Luizei Melencu, va fi testat cu detectorul de minciuni.


În familiile celor două fete, disperarea și neputința sunt tot mai apăsătoare. Mmama Luizei este disperată că autoritățile nu îi spun nimic despre fiica ei. Într-o intervenție la Digi24, Monica Melencu a spus că ea nu crede în decesul Luizei.

„Ultima oară când am vorbit cu domnul procuror de la DIICOT central în prezența domnului avocat Tonel Pop. Din acel moment, nimeni nu a luat legătura cu noi. Vorbesc acum cu disperare. Mâine se începe școala. Toată țara care are copii să se gândească, mâine Luiza trebuia să meargă la școală. Noi vrem ceva concret, să vina cineva să ne spună ce se întâmplă în țara asta. Nu despre anchetă... Să ne încurajeze. E posibil așa ceva în 2019? Eu cred că Luiza nu e moartă și nici cealaltă. Să se facă dreptate, nu vrem nimic de la acest stat decât viața copiilor noștri. Să ne spună adevărul: ori vii, ori morți”, a spus Monica Melencu, mama Luizei Melencu, la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel