Mama Luizei MELENCU acceptă să dea procurorilor probe ADN: „Nu avem cum să ne luptăm cu SISTEMUL...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mama Luizei Melencu, fata răpită din Caracal, acceptă să dea procurorilor noi probe ADN, însă impune câteva condiții.

Mama Luizei Melencu a anunțat, sâmbătă, la Antena3 că acceptă să dea noi probe ADN. „Am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București, pentru că nu am posibilități. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul și trebuie să cedăm la acest moment”, a spus mama Luizei.

Din cauza șocului puternic, atât Monica Melencu, cât și bunicul Luizei, au ajuns la spital. Acesta din urmă a suferit un preinfarct și va rămâne în continuare internat pentru investigații. Cât timp s-au aflat sub supravegherea medicilor, membrii familiei Melencu au fost foarte reticenți și suspicioși în a le permite personalului medical să recolteze sânge pentru analize medicale, după cum au declarat surse din cadrul spitalului.

Decizia femeii de a oferi probe adn vine la o zi după ce procurori, polițiști, dar și jandarmi au descins în comuna Dioști din județul Dolj. Oamenii legii aveau un mandat de aducere emis de un judecător pe numele mamei Luizei Melencu. Timp de mai bine de patru ore au discutat cu Monica Melencu, însă femeia a refuzat să meargă la DIICOT Craiova, unde urma să îi fie recoltate noi probe de ADN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel