Mama gemenilor români căzuți de la etajul 10, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă, la mai bine de opt luni de la tragedie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

La mai bine de opt luni de la tragedia în urma căreia doi copii, fraţi gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, mama micuților a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă.

Femeia a deschis larg fereastra dormitorului și i-a lăsat nesupravegheați pe copii, pe fondul unei manifestări de dezinteres, susțin procurorii, potrivit Știrile PRO TV. Gemenii, care aveau doar doi ani și o lună, s-au dezechilibrat și au căzut, asta în timp ce femeia se afla într-o altă cameră a apartamentului, unde era ocupată cu o transmisiune live pe o rețea de socializare.

De altfel, pe filmare se și aude cum polițiștii îi bat la ușă pentru a-i da trista veste. Îl avea alături pe băiatul cel mare. Dosarul în acest caz a fost înaintat Judecătoriei Ploiești.

În februarie, instanța a decis, la cererea Direcției de Asistența Socială Prahova, decăderea femeii din drepturile părintești. Astfel că băiatul de șase ani a ajuns în grija tatălui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel