Mama gemenilor care au căzut de la etaj acuză pe altcineva de moartea lor: „Când intru în cameră, o văd... ditamai salteaua”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În urma tragediei din Ploieşti, care a şocat o ţară întreagă, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 face declaraţii pentru Observator. Femeia a povestit ce s-a întâmplat în noaptea respectivă. Între timp, Protecţia Copilului încheie procedura prin care să o decadă din drepturile părinteşti pentru cel de-al treilea copil al său, singurul rămas în viaţă.      

„Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva”, spune Andreea, mama gemenilor, la Observator.

Este tot ce îşi aminteşte Andreea, la o săptămână după ce şi-a pierdut copiii. Femeia recunoaşte că era ocupată cu altceva, dar crede că vina pentru tragedie o poartă prietena ei, Alina

Copiii, da, erau singuri în cameră. Când a venit poliția, eu am intrat în cameră, m-a trimis poliția... "Du-te, vezi ce fac copiii". Când intru în cameră, o vad... ditamai salteaua aia, nu puteam s-o ridic singură. Doar doi bărbați o ridicau. Că era saltea veche. Şi unde era salteaua? Era data jos din pat. Cum puteau copiii ăștia să mute salteaua? N-aveau cum, asta nu-mi iese din cap, n-aveau cum”, mai spune Andreea, conform sursei citate.

 

Prietena femeii are altă explicaţie

 

„Băiatul cel mare a tras salteaua şi masa şi, din păcate, copiii s-au suit de pe saltea pe masă. Au stat la geam vreo 5 minute. S-au jucat. Din păcate, fata a căzut prima. Pe urmă băiatul. Ea a luat copiii, i-a bagat în cameră, pentru că nu putea femeia să facă live din cauza copiilor”, susține Alina, prietena mamei.

După tragedie, femeia a fost internată la psihiatrie. Acum stă la părinţii ei. Singurul copil care i-a rămas în viaţă e în grija tatălui.

„Noi monitorizăm situaţia copilului care se află acum împreună cu tatăl şi cu familia extinsă pe linie paternă. S-a constituit dosarul, îl vom finaliza în vederea solicitării instanţei de decădere din drepturile părinteşti a mamei”, a precizat Sorina Gliga, DGASPC Prahova.

 

Mama gemenilor recunoaşte că s-a prostituat

 

„Nu sunt vinovată cu nimic. Poliţia m-a găsit nevinovată. Mi-a zis să stau liniştită. Vine mâine dimineaţă şi mă ia de aici, pentru că mă ameninţă foarte multă lume. Vreau să stau tot timpul lângă mormântul lor, să mă duc mereu să îi văd”, a mai spus Andreea.

Femeia recunoşte că s-a prostituat, dar susţine că a recurs la asta pentru a-şi întreţine copiii. În ziua tragediei, femeia nu consumase droguri sau alcool.

„Nu are probleme psihiatrice. S-a externat la cerere, pe semnătură, având în vedere că urma înhumarea celor doi copii”, a declarat Violeta Tănase, Spitalul Judeţean Prahova.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel