Mama Alexandrei Măceșanu, DEVASTATĂ: „Acum Alexandra era lângă noi! Nu am cuvinte, tremur de nervi!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, omul care a stat cu echipele de intervenție până la șase dimineața la poarta lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, poate să revină în Magistratură.

Decizia a fost luată în cursul zilei de miercuri, de către Consiliul Superior al Magistraturii.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal și care nu ar fi permis agenților de poliție să încalce mandatul de percheziție și să descindă în casa lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcție.

„El a fost repus în funcția dumnealui și copilul meu a ajuns să zacă cine știe pe unde. În seara respectivă nu a fost în stare să îmi găsească și mie copilul, să îl salveze. Acum Alexandra era lângă noi, deci nu am cuvinte, tremur de nervi.

Asta înseamnă să fii un părinte neajutorat. Mulțumesc românilor care sunt alături de noi și trag un semnal de alarmă: aveți grijă de copiii voștri. Pentru că asta e România noastră, încurajează infractorii să își facă de cap", a declarat mama Alexandrei Măceșanu, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel