MAE, primele PRECIZĂRI despre afișele în LIMBA ROMÂNĂ de pe Aeroportul din Dublin, privind TRAFICUL de PERSOANE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

La finalul săptămânii trecute, pe rețelele sociale a circulat un mesaj potrivit căruia, pe aeroportul din Dublin, la birourile la care polițiștii de frontieră verifică documentele era un afiș cu următorul mesaj în limba română: „Dacă ești traficata pentru sex, te rugăm sa ne spui în confidențialitate”. 

Ministerul român al Afacerilor Externe precizează că este vorba despre o acțiune a ONG-ul irlandez RUHAMA, specializat în acordarea de sprijin victimelor traficului de persoane, scrie B1.ro.

„ONG-ul irlandez RUHAMA, specializat în acordarea de sprijin victimelor traficului de persoane, a demarat o acțiune de prevenire și combatere a acestui fenomen în aeroportul din Dublin, pe o perioadă de trei zile, beneficiind de finanțarea și sprijinul Ministerului de Justiție al Irlandei.

Acțiunea a fost realizată în cooperare cu poliția irlandeză și corpul poliției de frontieră, care se află în structura Ministerului de Justiție irlandez.

Rezultatele acțiunii din parcursul celor trei zile nu pot fi puse la dispoziția Ambasadei României la Dublin, acestea conținând aspecte confidențiale ce țin de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date”, se arată în răspunsul MAE.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel