MAE, atenţionare de călătorie pentru o ţară UE: "GREVĂ a companiei de handling aeroportuar"

Andreea Cosma |
Data publicării:
aeroport_pasageri
aeroport_pasageri

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Portugheză referitor la anunțul companiei de handling aeroportuar Groundforce Portugal privind greva lucrătorilor săi, până la ora 24.00 a zilei de 18 iulie.

Conform comunicatului companiei, este posibil ca această grevă să aibă impact asupra operațiunilor de funcționare de pe aeroporturile din Lisabona, Porto, Faro, Funchal și Porto Santo.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să contacteze companiile aeriene și să se informeze cu privire la situația zborului înainte de a se îndrepta spre aeroport.

Cetățenii români pot apela numerele:+351.213.966.463, +351.213.960.866, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Lisabona: +351. 927.411.628.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://lisabona.mae.ro, www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel