Mă însoară Daddy!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Poporul PSD-ist nu a fost adus degeaba la București. Organizația de pensionari și  Teleormanul natal aveau  nevoie și de un dar special, socializarea invocată la debutul Congresului extraordinar nefiind pentru toate gusturile.

Trebuia ceva mai mult, iar ideea a apărut imediat și avea avantaje multiple - o viitoare mireasă, protejată de suita de femei PSD-iste, era tot ce-și putea dori un concetățean din Teleorman, venit de la drum lung, înfometat și însetat.

S-a dovedit un calcul bun dacă te iei după emisiunile TV care s-au întrecut în realizarea de topuri – care ar fi cea mai buna Primă Doamnă, juna Irina fiind, evident, printre preferate.

Cu ani în urmă, băieții ofereau flori și mici cadouri, iar fetele nu așteptau altceva. În ultimele decenii, moda s-a schimbat – parfumul a fost înlocuit cu o geantă Chanel, cu o limuzină, o vilă la șosea, iar mai apoi cu un post de consilier, secretar de stat sau chiar ministru. De sâmbătă, ștacheta a fost ridicată destul de sus – florile au fost înlocuite cu un Congres. Un Congres extraordinar pentru asta mică, să o scoți în lume, să o prezinți poporului PSD-ist. De altfel, juna, fostă salariată a lui Sebastian Ghiță, a fost întâmpinată și însoțită de ce are România mai bun – de premier, de primarul general, de miniștrii și parlamentari. Singura concluzie clară a Congresului a fost ca poporul PSD-ist vrea și o nuntă, eventual în aceeași cu cu refrendumul pentru familie, promis cetățenilor de Daddy.

"Astăzi, nu! Cât de curând.. cât de curând! La Congres vreți să fac? Ce naiba? Am partidul în suflet, dar nu vreau să-l bag și în familie", a declarat Liviu Dragnea după Congres.

O singură mică nelămurire - de ce cele două mari iubiri - partidul și Irina – nu au loc în sufletul lui Daddy în același timp, ci doar separat. Când e partidul, când e Irina. Unul iese, alta intră.

Și când te gândești că presa europeană titra că nunta anului ar fi, auzi tupeu, cea a prințului Harry și a lui Meghan Markle sau a lui Ronaldo. Pfff. Primii vor să cheme 2000 de oameni de rând la nunta regală, iar cel de-al doilea i-a oferit un inel de doar 200.000 de euro. Terminați, bai, cu prostiile, nunta anului va fi a lui Daddy. Iar darul… dar ce dar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel