Ludovic Orban, MESAJ pentru USR-PLUS: „Adversarul nostru este PSD”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a replicat, în emisiunea „Bună, România” de pe B1 TV, după ce liderii USR-PLUS au lansat mai multe „înţepături” la adresa liberalilor şi chiar au anunţat public că vor avea propriul candidat în alegerile prezidenţiale pentru a îl înlocui pe Klaus Iohannis.

Liderul liberalilor a subliniat că românii au transmis un mesaj foarte clar în alegeri şi la referendum, iar acest mesaj este unul anti-PSD şi de dărămare a actualui guvern, iar el îşi va folosi resursele de energie pentru acest obiectiv şi nu pentru „înţepături” la adresa colegilor din opoziţie.

„Voinţa exprimată de alegători a fost foarte clară, că nu mai sprijină actuala coaliţie de guvernare şi că sprijină o altă guvernare. PNL a câştigat alegerile, de asemenea, alianţa USR-Plus a obţinut un scor foarte mult, ceea ce arată o anumită tendinţă din partea cetăţenilor privitoare la componenţa unei viitoare guvernări. Noi vom ţine cont întotdeauna de ceea ce îşi doresc cetăţenii şi de voinţa pe care şi-o exprimă.

Adversarul nostru este PSD şi coaliţia care încă se află la putere. Consider că energia pe care o avem şi inteligenţa pe care o avem trebuie să le consumăm pentru a pune punct acestei guvernări şi nicidecum pentru a încerca să obţinem mici înţepături de genul acesta. În ce ne priveşte pe noi, am rezistat stoic în ultimii 2 ani de zile la multe astfel de ciupituri, înţepături, şi aşa vom face şi de acum acolo pentru că încă nu a fost răpus balaurul, doar i-a fost retezat un capăt”, a afirmat Ludovic Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel