Orban acuză USR-PLUS: Nu poţi să îi laşi pe ăştia să dea foc la țară numai ca să nu intri tu la guvernare, să nu te erodez

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ludovic Orban a declarat despre  USR-PLUS că lasă actuala majoritate să dea foc la țară dintr-un calcul politic meschin. Reacția președintelui PNL vine după ce Alianța 2020 a anunțat că nu vrea să intre acum la guvernare și că va avea candidat propriu la Președinție.

 

”Nu poți să îi lași pe ăștia să dea foc la țară numai dintr-un calcul politic că nu intru la guvernare ca să nu mă erodez. Aici e problema să îi oprești pe ăștia să nu facă praf țara, să nu ne ducă în gard, să nu ne ducă în prăpastie. (...)

 ”Nu poți să stai chiar fără niciun fel de simțire numai să-ți faci tu calcule meschine. Ei au anunțat că vor să-și depună candidat la Președinție și dacă vor asta e, e democrație. Pot să candideze, nu îi putem împiedica pe ei să-și depună candidat la Președinție. Ceea ce nu mi-a plăcut e că ei au făcut chestiunea într-un moment total nepotrivit. Votul din 26 mai a fost un vot de revoltă, a fost o prezență de 50 la sută la alegerile europarlamentare și de aproape 45 la sută la referendum, o prezență uriașă, care a arătat clar că oamenii vor o schimbare”. a declarat Ludovic Orban la B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel