Luciana, adoptată în străinătate când avea 10 luni de viață, își caută mama care i-a dat viață: „Ajutați-mă să o găsesc!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără în vârstă de 33 de ani, născută la București și adoptată  când avea 10 luni de o familie iubitoare din Canada, își caută familia biologică din România.

„Vă rog mult să mă ajutați să îmi împlinesc visul de a-mi cunoaște mama și poate chiar si frații dacā există”, este mesajul tinerei public într-un anunț pe pagina The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.

Fata știe că se numea la naștere Tecla Luciana Nicoleta și s-a născut la data de 3 februarie 1990. Din informațiile pe care le are reiese că mama sa purta numele de Tecla Ionica Emilia, iar tatăl era necunoscut. Mama avea 21 de ani când a adus-o pe lume și lucra la o centrală termică.

Luciana a fost crescută de mamă și străbunici în primele 10 luni de viață, apoi a fost adoptată de o familie de canadieni din Quebec.

Luciana, adoptată în străinătate când avea 10 luni de viață, își caută mama care i-a dat viață

 

Acum, tânăra dorește să o cunoască pe mama sa biologică și, eventual, pe frații și surorile sale. Ea a făcut un anunț pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României, care a ajuat mii de copii românisă se reuneasacă cu fmiliile lor de origine. Cei care dețin informații sunt rugați să trimită un mesaj administratorilor paginii.

Iată anunțul integral al tinerei:

„SALUTĂRI din CANADA !

Numele meu la naștere a fost TECLA NICOLETA LUCIANA si sunt născută la data de 3 FEBRUARIE 1990 in BUCUREȘTI. Numele mamei mele era TECLA IONICA EMILIA, domiciliată în BUCUREȘTI sectorul 4 șoseaua GIURGIULUI.

Știu că atunci străbunicii mei au avut grijă de mine împreună cu mama mea, deoarece tatăl fiind trecut necunoscut pe certificatul meu de naștere. Mi-au spus că mama mea a lucrat la o centrală termică când avea 21 de ani și că tot la această vârsta m-a și dat spre adopție.

La vârsta de 10 luni am fost adoptată de o familia din Quebec care m-a crescut cu atât de multă iubire pot spune că chiar nimic nu mi-a lipsit. Apelez azi la această pagină sì vă rog mult să mă ajutați să îmi împlinesc visul de a-mi cunoaște mama și poate chiar si frații dacă vor exista.

Vă mulțumesc din suflet pentru DISTRIBUIRI si orice informație aveți scrieți in privat la această pagină“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel