Locuri de muncă în SPANIA: se caută 150 de muncitori români

Andreea Cosma / 26 feb 2019, 16:58 Salveaza PDF Comentarii
foto ilustrativ
foto ilustrativ

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) informează că va organiza, prin EURES România, o selecţie pentru ocuparea a 150 de locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) în Spania.

Selecţia va avea loc în perioada 14 - 15 martie 2019 în Râmnicu Vâlcea, la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Râmnicu Vâlcea.

Angajatorul care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură, în regiunea Lleida, este organizat în mai multe ferme dedicate producerii şi comercializării fructelor (mere, cireşe, nectarine, caise, etc.). Muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe (mere, cireşe, nectarine, caise, etc.), curăţat pomi; în fabrică: aranjarea fructelor în lăzi şi caserole.

Din cele 150 de locuri de muncă oferite, 100 sunt pentru femei, iar 50 pentru bărbaţi. Durata contractului este aprilie - septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. 

Persoanele cu domiciliul în Bucureşti care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti pentru a fi înregistrate în baza de date.

Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală "apt pentru muncă".

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 8 martie 2019, la selecţie urmând a fi invitate doar persoanele care sunt înregistrate şi au depus documentele menţionate.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy