Lizz Truss nu are în plan să călătorească în Scoția, pe fondul temerilor privind starea de sănătate a reginei

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Lizz Truss nu are în plan să călătorească în Scoția, pe fondul temerilor privind starea de sănătate a reginei (sursa foto: Agerpres)
Lizz Truss nu are în plan să călătorească în Scoția, pe fondul temerilor privind starea de sănătate a reginei (sursa foto: Agerpres)

Premierul britanic Liz Truss nu are deocamdată planuri de a călători în Scoția, a declarat joi purtătorul său de cuvânt, după ce medicii au recomandat ca aceasta să rămână sub supraveghere medicală.

De asemenea, purtătorul de cuvânt oficial al premierului a declarat că nu poate oferi informații actualizate despre starea de sănătate a reginei sau dacă Liz Truss a luat legătura cu Palatul Buckingham.

"Premierul lucrează de pe Downing Street în această după-amiază într-o serie de întâlniri", a spus el. "Așa cum este standard, nu aș intra în niciun contact cu siguranță între prim-ministru și Palat", conform Yahoo News.

Întrebat dacă există planuri ca premierul să se deplaseze în Scoția joi sau vineri, el a spus: "Nu există niciun plan pentru a călători în Scoția joi sau vineri: "Nu".

Downing Street a mai spus că nu are cunoștință de nicio modificare a activității din Camera Comunelor vineri.

Vezi și: Marea Britanie. Facturile la energie vor fi înghețate la 2.500 de lire sterline timp de doi ani: Liz Truss dezvăluie un plan "extraordinar"

 

Mii de oameni prezenți la castelul Balmoral

 

Confirmarea a venit după ce o mulțime s-a adunat în fața Palatului Buckingham sub norii negrii de pe cer, în timp ce se răspândea vestea că regina se află sub supraveghere medicală la Balmoral.

Peste 100 de observatori s-au adunat pe treptele de piatră care urcă spre The Queen Victoria Memorial, vizavi de reședința regală, iar alte câteva zeci de persoane se află lângă porți.

Nori de furtună se profilează deasupra capului, cu o ploaie măruntă deasupra centrului Londrei.

Vezi și

Familia regală se grăbește să o vadă pe Regină, după ce aceasta a fost pusă sub supraveghere medicală

 

Familia regală se grăbește să o vadă pe Regină, după ce medicii monitorizează starea de sănătate a Majestății Sale. Oamenii s-au adunat deja în fața castelului Balmoral din Aberdeenshire.

Prințul Charles, Prințesa și Prințul William se află la căpătâiul Reginei, în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle sunt pe drum spre Castelul Balmoral. Prințul Edward și Prințul Andrew se vor alătura și ei în scurt timp restului Familiei Regale.

Continuă știrea...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel