Familia regală se grăbește să o vadă pe Regină, după ce aceasta a fost pusă sub supraveghere medicală. Mii de oameni prezenți la castelul Balmoral

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

Familia regală se grăbește să o vadă pe Regină, după ce medicii monitorizează starea de sănătate a Majestății Sale. Oamenii s-au adunat deja în fața castelului Balmoral din Aberdeenshire.

Poliția a montat bariere în fața domeniului pentru ca membrii publicului să stea în spatele lor, în timp ce își arată sprijinul pentru monarh. Astfel, mulțimea este ținută la distanță de porțile castelului, în timp ce membrii familiei regale sosesc la Balmoral pentru a o vedea pe regină.

Majestatea Sa se află sub supraveghere medicală încă din această dimineață, după ce medicii au devenit îngrijorați în privința stării sale de sănătate.

 

Mulțimea tot mai mare de afară așteaptă noi vești despre starea de sănătate a Reginei

 

Prințul Charles, Prințesa și Prințul William se află la căpătâiul Reginei, în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle sunt pe drum spre Castelul Balmoral. Prințul Edward și Prințul Andrew se vor alătura și ei în scurt timp restului Familiei Regale.

Mulțimea tot mai mare de afară așteaptă noi vești despre starea de sănătate a Reginei, după ce Palatul Buckingham a dat o declarație în această după-amiază.

Aceasta sună astfel: "În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii reginei sunt îngrijorați pentru sănătatea Majestății Sale și au recomandat ca aceasta să rămână sub supraveghere medicală. Regina rămâne confortabilă și se află la Balmoral.”, conform Daily Mail.

Declarațiile despre starea de sănătate a reginei sunt excepțional de rare și sugerează că situația este foarte gravă. Și este, de asemenea, îngrijorător faptul că toți copiii ei - și Prințul William sunt deja acolo sau sunt pe drum.

 

Balmoral este unul dintre locurile preferate ale reginei

 

Balmoral este unul dintre locurile preferate ale reginei și se spune că nu este niciodată mai fericită decât atunci când stă acolo. De aceea, toată familia s-a adunat pentru a fi lângă ea în aceste clipe grele, în locația ei de suflet.

Regina călătorește în fiecare vară la domeniul din Aberdeenshire, iar membrii familiei sale sunt invitați să petreacă timp cu ea cât timp se află acolo.

Castelul Balmoral i-a fost transmis de generații de membri ai familiei regale, după ce a fost cumpărat pentru regina Victoria de către prințul Albert în 1852.

Șederea anuală tradițională a reginei la proprietatea principală - după o pauză la Craigowan Lodge de pe domeniu în iulie - se întinde de obicei prin august și septembrie și până în octombrie.

În acest an, ea a călătorit la Balmoral pe 21 iulie și a rămas la proprietate pentru a numi acolo un nou prim-ministru, pentru prima dată în timpul domniei sale.

 

Majestatea Sa a prezentat mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă

 

Monarhul în vârstă de 96 de ani, care se confruntă în permanență cu probleme de mobilitate, dar ține în mod tradițional audiențe cu premierii care pleacă și cei care vin la Palatul Buckingham, dar anul acesta a rămas în Scoția.

Premierul demisionar Boris Johnson și succesoarea sa Liz Truss au făcut un drum dus-întors de 1.000 de mile până în Aberdeenshire pentru audiențele cheie din această săptămână.

Acest lucru a avut loc după ce regina a încălcat convențiile la începutul acestei veri când a inspectat o gardă de onoare pentru a marca oficial stabilirea reședinței în casa sa din Scoția.

În mod tradițional, regina inspectează garda de onoare la porțile de la Balmoral, dar anul acesta a ținut evenimentul în privat, în incinta domeniului, pentru "confortul" ei, au declarat sursele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel