Liviu Dragnea, somat de partid să se opereze la stat

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Social democrații au o mare problemă în a gestiona situația medicală a lui Liviu Dragnea, internat la o clinică privată, așa cum, de altfel, a făcut-o recent și iubita lui.

Se pare că discuțiile din spațiul public aduc prejudicii de imagine PSD, partid care folosește din ce în ce mai mult cartea patriotismului și a naționalismului. În acest context, faptul că președintele PSD s-a dus glonț la o clinică privată, și nu la un spital de stat, nu dă bine la public. Cu atât mai mult cu cât majorarea salariilor în sistemul medical de stat este unul dintre subiectele preferate ale PSD.

Nu în ultimul rând, internarea lui Dragnea vine cu puțin timp înaintea alegeriloe europarlamentare și o gestionare deficitară a acestei teme ar putea să-i afecteze. Așa se face că, potrivit unor surse din cadrul partidului, mai mulți lideri importanți fac presiuni ca Dragnea să nu se opereze la o clinică privată.

De altfel, ministrul Sănătății a declarat că ea crede că Dragnea are încredere în sistemul de sănătate din România.

Nu mai am căderea să dezvălui nimic din ceea ce pacientul nu dorește și în acest moment domnul Dragnea e pacient. Cred că domnul președinte are încredere în sistemul de sănătate din România, astfel încât e în București”, a afirmat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel