Liviu Dragnea: "NU merg la consultări, nu-mi place personajul"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea se află la Călăraşi, unde îşi continuă turneul prin ţară. Aici a oferit si prima reacţie după anunţul preşedintelui Klaus Iohannis, privind temele propuse pentru referendum.

Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu pâine şi sare în localitatea Bogata, Călăraşi. Apoi, însoţit de ministrul Agriculturii, Petre Daea, au inaugurat o staţie de pompare a apei pentru irigații, care a trecut prin lucrări de reabilitare.

După zeci de minute în care Liviu Dragnea s-a interesat de funcţionarea noului sistem de irigații, a oferit şi declaraţii jurnaliştilor care l-au urmărit în tot acest timp.

"Aolo, dar nu vă interesează deloc agricultura? Sărim din canal direct la Iohannis, la Cotroceni? Eu sigur nu merg la consultări. De la partid, de la noi, o să trimitem nişte oameni. O să vorbesc cu dl Tăriceanu. E mai puţin important asta", a spus Liviu Dragnea.

 

L. Dragnea: Sărim din canal direct la Iohannis

 

Întrebat de ce nu vrea să se prezinte la consultări, Liviu Dragnea a spus: "nu îmi place personajul."

"În legătură cu temele, le susţin în totalitate. Niciun fel de problemă. O să aibă o problemă, din câte am înţeles, cu cei de la PNL şi USR pentru că ei vor, dacă ajung la guvernare, cu nişte ordonanţe să modifice toată legislaţia pe justiţie", a mai spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a spus că s-ar putea să fie o harababură la alegeri, prvind buletinele de vot.

"S-ar putea să fie o mare harababură în secţiile de vot. Deja ştiu că sunt discuţii la Autoritatea Electorală Permanentă. Sper să se pună de acord ca acolo, procesul electoral în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, să nu fie tulburate. S-au produs tulburări şi în 2009", a mai precizat Dragnea, la Călăraşi.

După ce au apărut în spaţiul public detalii despre o strategie a membrilor social-democraţi să ridice numai buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare, fără să-l ia şi pe cel de la referendum, Liviu Dragnea a avut un răspuns tăios pentru jurnaliţtii care i-au pus întrebări pe acest subiect:

"Doar în mintea voastră! Doar în mintea voastră!"

Liviu Dragnea s-a întrebat apoi către minisurl petre Daea şi i-a spus: "Aţi văzut? Nu îi interesează dacă apa este gratuită pe canale, dacă vrem să aducem produse sănătoase pentru români. Nu! Noi vorbim numai despre prostiile lui Iohannis."

Ieri, într-o discuţie informală cu jurnaliştii, Liviu Dragnea a spus că va vorbi astăzi despre temele propuse de Klaus Iohannis, dar şi despre "teatrul de la Bruxelles" sau remanierea lui Tudorel Toader.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel