Liviu Dragnea a primit o ofertă surpriză de la un partid politic, după eliberare: "Îl asigurăm de tot sprijinul"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

La scurt timp după eliberare, Liviu Dragnea a primit deja prima oferă de a reveni în politică. Este vorba despre partidul Forța Națională. 

În Partidul Forța Națională s-au regăsit de-a lungul timpului nume precum Teodor Meleșcanu, Remus Borza, Grațiela Gavrilescu sau Laurențiu Rebega. 

„Partidul Forța Națională salută punerea în libertate a domnului Liviu Dragnea de către Tribunalul Giurgiu, care astfel a înfăptuit un act de dreptate. Considerăm că în sfîrșit s-a pus capăt unui șir îndelungat de abuzuri, care vor lasa o pată de neșters pe obrazul justiției din România. A fost clar, incă de la începerea cercetărilor împotriva domnului Liviu Dragnea, că acesta este o victimă a politicii sale care devenise naționalistă și suveranistă. Liviu Dragnea avea potențialul de a deveni unul dintre liderii suveraniști ai Europei, aspect care a deranjat forțele antiromânești, care au decis să treacă la ştergerea identităţii naţionale şi transformarea românilor într-o populaţie fără coloană vertebrală, fără trecut şi, evident, fără viitor. Acum, Liviu Dragnea și-a recăpătat libertatea și dreptul de a vorbi, iar speranța renașterii naționalismului românesc bazat pe apărarea valorilor milenare ale poporului roman, pot deveini realitate Națiunea română a traversat istoria prin sacrificii și jertfe, iar nedreptatea, suferinnța și umilințele la care a fost supus Liviu Dragnea, reprezintă un îndemn pentru poporul român de luptă pentru ași recîștigarea dreptul la libertate și demnitate. Partidul Forța Națională își propune să elimine ura și dezbinarea din societatea românească, să rededea demnitatea și încrederea în sine și în valorile poporului romîn. Partidul Forța Națională va promova o politică axată pe patriotism, demnitate naţională şi apărarea cu fermitate a intereselor supreme de stat. Porțile partidului Forța Națională sunt larg deschise pentru toți românii cărora le pasă de această țară și îl asigură pe domnul Liviu Dragnea de tot sprijinul său politic și de faptul că împărtășesc aceleași valori și idealuri," arată partidul Forța Națională într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel