Liderul PNȚCD trimite actorii "la muncă pe șantier"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, i-a criticat pe actorii care îşi cer drepturile şi i-a trimis „la muncă pe şantier”.

Nemulţumit că actorii au ieşit în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva bugetelor pentru cultură tot mai sărace, liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a postat un mesaj dur pe Facebook. 

Printre actorii care au ieşit în stradă s-au numărat Victor Rebengiuc şi Oana Pelea.

„ACTORII ŞI PROTESTELE – SĂ FIE PLĂTIŢI CA ÎN COMUNISM, DAR SĂ TRĂIASCĂ ÎN CAPITALISM! SE POATE AŞA CEVA? EU CRED CĂ NU! E NEVOIE PE ŞANTIERE! CE ZICEŢI D-LE CARAMITRU?

De câţiva ani, un grup de actori – unii cu faimă – s-a găsit în fruntea protestelor împotriva „ciumei roşii", ridicând în slăvi linia corporatisto-neomarxisto-globalizantă. Linia care spune că statul nu trebuie să-i protejeze pe săraci prea mult, nişte leneşi rămaşi din comunism; că pensionarilor să nu li se mărească pensiile fiind retrograzi, cu mentalitate comunistă, care dacă iau bani mai mulţi îi îndatorează pe nepoţi; iar asistaţii social... "LA MUNCĂ!" Dar, mai ales, că aparatul de stat este supradimensionat, o dovadă a corupţiei generalizate.

Ce vedem noi acum? Că actorii sunt, de fapt, categoria cea mai mult subvenţionată de acest stat „corupt" şi care fură de la oamenii care aduc realmente plus-valoare (corporatiştii), pentru a da la „privilegiaţii asistaţi social", adică şi la actori.

Păi, cum, voi, actorii, nu trăiţi din ce produceţi? Că aşa e cu corporatiştii. Cum, luaţi de la copiii abandonaţi, din banii de la sănătate şi de la cei care nu au medicamente pentru cancer, de pildă? Cum, sunteţi cerşetori la bugetul de stat? Nu e bine deloc! (...) De ce să plătească societatea pentru voi? Nu ziceţi voi cu... meritocraţia? Şi, dacă nu e, nu e!", scrie, pe Facebook, Aurelian Pavelescu, conform Mediafax.ro.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel