Liderul ALDE european se DELIMITEAZĂ de Tăriceanu: ”Cu asemenea parteneri nu vom merge în ALEGERI”

Guy Verhofstadt, liderul europarlamentarilor ALDE, din care face parte și partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat  pe acesta în Parlamentul European.

Verhofstadt a spus că ”Tăriceanu mi-a promis că guvernul României va respectat întru totul recomandările Comisiei de la Veneția… Promisiunea nu a fost respectată… Cu asemenea parteneri, grupul meu politic, întreaga familie liberală nu vom merge la alegeri”.

 ”Nici una dintre aceste promisiuni nu a fost respectată. Din contră, guvernul dvs. merge mai departe pe o cale care duce direct spre relele practici ale lui Viktor Orban și Jaroslaw Kaczynski. Mai mult, pregătiți o lege pentru amnistie pe corupție – să scăpați peștii cei mari de procese.

Cu asemenea parteneri, grupul meu politic, întreaga familie liberală nu vom merge la alegeri. Dimpotrivă, ne vom întovărăși cu cu toate forțele noi, curate și democratice care vor să stopeze corupția, care vor să curățe țara și care vor să să stopeze abuzul de putere al fostului serviciu secret, serviciul secret al lui Ceaușescu, Iliescu, Băsescu.Ț, a spus Guy Verhofstadt,

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22