Lider USR, acuzat că a bătut o tânără pe care a acuzat-o că i-a furat pantofii

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele USR Găvojdia, Ramona Dzitac, a fost acuzată de o tânără că i-ar fi furat o pereche de pantofi și un costum de baie. În urma acestor acuzații, politiciana ar fi bătut-o pe tânără. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că persoanele implicate în scandal urmează să fie audiate de polițiști.

"A fost depusă la Poliția municipiului Lugoj o plângere din partea unei femei pentru lovire, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire. Plângerea a fost trimisă Parchetului de pe lângă Judectoria Lugoj, iar după ce se va întoarce la Poliție vor fi audiate părțile implicate în acest scandal", a spus Voicilă.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că dosarul penal a fost deschis pe numele Ramonei Dzitac, președinte al USR Găvojdia, aceasta fiind acuzată că ar fi bătut o tânără care ar fi acuzat-o de furt.

„Persoana vătămată a reclamat că femeia care a agresat-o i-ar fi furat o pereche de pantofi și un costum de baie la o petrecere și și-ar fi recunoscut, ulterior, bunurile, în niște poze. Când a contactat-o pe cea care i-ar fi furat lucrurile pentru a i le înapoia, a fost agresată", au spus sursele.

Reprezentanții USR Timiș au precizat că, în urma acestui incident, Ramona Dzitac s-a autosuspendat din funcție, iar filiala județeană urmează să analizeze cazul și să ia măsuri pe linie politică împotriva acesteia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel