Lider PSD, mesaj după pierderea alegerilor: „Îi felicit pe cei care au câștigat. Noi, cei care am pierdut, avem nevoie de o reconstrucție internă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, a transmis liberalilor un mesaj de felicitare, deși partidul din care face parte a pierdut mergând pe mâna Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale. 

Călin Dobra, șeful PSD Timiș, a publicat un mesaj în care îi felicită pe câștigătorii alegerilor prezidențiale și subliniază că PSD are nevoie de reconstrucție internă.

Despre ieri, astăzi și mâine

Vreau să mulțumesc tuturor celor care, ieri, au fost la vot şi totodată îi felicit pe cei care au câștigat competiția electorală!

Viața merge mai departe, însă, trebuie să fim conștienți că, atât victoria cât și înfrângerea responsabilizează ambele părți. Cei care au câștigat sunt datori să ofere țării o conducere corectă care să ofere dezvoltare, siguranță și bunăstare. Iar noi, cei care am pierdut ieri alegerile prezidențiale, trebuie să înțelegem că avem nevoie de o reconstrucție internă prin care să redevenim o nouă forță, oferind o alternativă solidă clasei politice, pentru ca democrația să nu dispară.

Totuși, nu îmi pierd optimismul în ceea ce privește viitorul nostru, al românilor și al României, asta mai ales pentru că am încredere în rațiunea acestui popor”, a scris Călin Dobra pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel