Lecție de viață de la proprietara unei cafenele. Ce mesaj emoțonant îi transmite aceasta unui hoț care i-a jefuit magazinul

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Lecție de viață de la proprietara unei cafenele. Ce mesaj emoțonant îi transmite aceasta unui hoț care i-a jefuit magazinul / Foto: Unsplash
Lecție de viață de la proprietara unei cafenele. Ce mesaj emoțonant îi transmite aceasta unui hoț care i-a jefuit magazinul / Foto: Unsplash

Proprietara unei cafenele nu s-a lăsat afectată de hoțul care a jefuit-o și î-a transmite un mesaj extraordinar pe Facebook. Aceasta a fost lăudată pentru empatie de sute de oameni în comentarii.

Proprietar unei cafenele al cărei magazin a fost jefuit de un hoț și-a arătat într-un mod ieșit din comun empatia față de vinovat într-un mesaj puternic distribuit online, conform Daily Mail

Gloria's Cafe din Ferntree Gully, în Melbourne, a fost jefuită sâmbătă dimineața, după ce un bărbat a spart ușa din față a localului.

Proprietara Gloria Sooba a scris ulterior un mesaj pe pagina de Facebook a cafenelei despre jaf și și-a exprimat un nivel de înțelegere față de ceea ce "a trăit" hoțul pentru a comite această crimă odioasă.

 

Ce i-a transmis proprietara cafenelei hoțului care a jefuit-o

 

„Pentru bărbatul care mi-a jefuit cafeneaua. Nu acesta este modul în care am vrut să încep weekend-ul', a început ea.

„Știu că toată lumea o duce greu și, ca o mică afacere, înțeleg asta, dar înțeleg și la nivel personal, mai mult ca oricând, pentru că am fost în unele locuri foarte întunecate și întotdeauna m-am ridicat și m-am împins să merg mai departe.”

Gloria Sooba s-a adresat direct hoțului, scriind:

„Dacă citești asta, te înțeleg, am fost în gropile iadului și știu cât de greu este, știu de asemenea că nimeni nu te poate judeca la fel de dur ca tine însuți, acesta este modul în care mi-am schimbat modul de gândire. O greșeală nu este o greșeală dacă înveți din ea, este o lecție. Sper să găsești puterea de a trece de oricare ar fi situația în care ești, amintește-ți doar că trebuie să faci câte un pas pe rând', a adăugat ea. 

 

2. Lecție de ... (hot-cafenea.png)

 

Sute de oameni au felicitat-o în comentarii

 

Postarea proprietarei cafenelei a stârnit o reacție pozitivă puternică din partea victorienilor care au aplaudat mesajul empatic al Gloriei.

Unii au afirmat că vor face un efort pentru a ajunge la cafenea și, de asemenea, vor răspândi vestea despre magazin pentru a o susține pe Gloria Sooba. 

„Wow. Ești o ființă umană excepțională”, a scris unul dintre ei.

„Toată lumea ar trebui să se mobilizeze în spatele acestei cafenele. Ce post remarcabil care merită multă atenție”, a spus altul.

Un al treilea a comentat: "O postare remarcabilă. UIMITOR".

Un respondent a declarat că lucrează în apropiere și anunța că se va opri să servească o cafea la ea. O femeie și-a etichetat un prieten pe Facebook și a sugerat să ia o cafea din acel loc.

Un alt utilizator a adăugat: "Wow, vă exprimați atâta bunătate și empatie față de un individ care a acționat în mod egoist și care, în disperare, a comis o crimă. Ce personalitate minunată ai.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel