Laura Codruţa Kovesi, AŞTEPTATĂ la secţia de poliţie

Andreea Cosma |
Data publicării:

Laura Codruţa Kovesi începe săptămâna cu o vizită la poliţie.

Fosta şefă a DNA este aşteptată în jurul orei 10:00, să dea cu subsemnatul la Secţia 19 de Poliţie, din cartierul bucureştean Ferentari. 

Mai sunt două zile până când se va judeca contestaţia depusă de Laura Codruţa Kovesi la Instanţa Supremă privind controlul judiciar.

Fosta şefă a DNA a fost pusă sub control judiciar de către Secţia specială de investigare a magistraţilor în dosarul extrădării omului de afaceri, Nicolae Popa, în care este acuzată de luare de mită, mărturie mincinoasă şi abuz în serviciu.

Laura Codruţa Kovesi nu are voie să părăsească ţara sau că vorbească despre dosar cu presa, iar dacă îşi schimbă domiciliul, trebuie să anunţe imediat autorităţile.

Laura Codruţa Kovesi este implicată în procedura de alegere a procurorulu-şef european, fiind candidatul cu cele mai mari şanse pentru ocuparea funcţiei până acum. 

Data trecută când a venit la secţia de poliţie, fosta şefă a DNA a precizat că nu ştie dacă demersul va fi sau nu afectat şi că aşteaptă să vadă rezultatul negocierilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel