„Las Fierbinţi“. Aspirina, mesaj TULBURĂTOR: „Vă strângem de gât, vă alergăm cu furcile şi topoarele ca la 1907!“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Actrița Mirela Oprișor joacă rolul Aspirinei din Las Fierbinți, un serial difuzat de PRO TV.

Aspirina este interpretată de actriţa Mirela Oprişor FOTO Pro TV

Citeste mai mult: adev.ro/p7spyg
Aspirina este interpretată de actriţa Mirela Oprişor FOTO Pro TV

Citeste mai mult: adev.ro/p7spyg
Aspirina este interpretată de actriţa Mirela Oprişor FOTO Pro TV

Citeste mai mult: adev.ro/p7spyg

Actriţa Mirela Oprişor, cea care interpretează rolul Aspirinei din Las Fierbinți, a avut în serialul de joi seara un mesaj tulburător pentru societatea românească, și un avertisment pentru clasa politică din România.

„Ăsta e secolul nesimţirii, nu al vitezei! Mă, vouă nu vă e ruşine? Cât o mai ţineţi aşa? Noi am fost generaţia de sacrificiu, am copilărit fără jucării şi fără lumină, ca liliecii, şi am mâncat parizer doar duminica pentru a plăti datoria externă a ţării. Cu copilăria noastră s-a plătit datoria externă a ţării, să fie clar! Poate pe tine te-a crescut maică-ta cu pandişpan, dar pe mine nu. Şi după ce am plătit datoria externă a ţării, a venit Revoluţia şi am făcut o datorie şi mai mare ca aia veche pentru că n-aveam de niciunele şi ne lua mereu iarna pe nepregătite. După ce ne-am mai revenit şi noi, ăştia care am scăpat cu zile, a venit şi criza mondială. Şi iar ne-a prins cu pantalonii în vine: datorii la bănci, salarii mici, nenorocire! Acum ce criză mai e? Înţeleg că nu s-a schimbat nimic în ţara asta până n-au murit elefanţii ăia, highlanderii care şi pe vremea aia, şi acum, s-au descurcat. N-au murit toţi, dar nici bine nu le mai e. Acum văd că aţi apărut alţii, modele mai noi, jigodii full option. Fără mamă, fără tată, ca tine, Vasile! Bă, voi sunteţi mai răi ca ăia, pentru că aia măcar se fereau. Şi dacă cu ăia n-am putut face nimic pentru că eram prea mici, cu voi ne luptăm, mă! Vă strângem de gât, unul câte unul, vă alergăm cu furcile şi cu topoarele ca la 1907", îi spune Aspirina primarului Vasile, care tocmai promisese șefului de partid de la județ că va face două fabrici în sat, una pentru deșeuri toxice din Europa, alta pentru cauciucuri.

Las Fierbinți este un serial cu o audiență fabuloasă, difuzat marțea și joia de la 20.30, la PRO TV.

Nu este prima dată când scenaristul Mimi Brănescu transmite mesaje sociale și politice puternice prin intermediul personajelor sale. Unul dintre cele mai impresionante a fost interpretat de Stela Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel