Lanțul de restaurante în care personalul este intenționat neprietenos deschide primul hotel: „Va fi cel mai prost sejur din viața ta”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Lanțul de restaurante în care personalul este intenționat neprietenos deschide primul hotel - Va fi cel mai prost sejur din viața ta”
Lanțul de restaurante în care personalul este intenționat neprietenos deschide primul hotel - Va fi cel mai prost sejur din viața ta”

Unul dintre cele mai importante cerințe în sectorul HoReCa  este amabilitatea angajaților. Recenziile clienților care se plâng că personalul a fost nepoliticos sau neprietenos sunt tot mai multe.

Dar există un lanț de restaurante în care aceasta nu este o problemă. Dimpotrivă, angajații  sunt intenționat deosebit de nepoliticoși și neprietenos cu clienții.

Lanțul se numește Karen's Diner, a apărut în Australia și are un mare succes, din moment ce s-a răspândit în Marea Britanie, unde servește mâncare tipică americană însoțită de insulte.

Firma s-a aliat cu hotelul Hadley din Barnet, din nordul Londrei, pentru a oferi oaspeților „cel mai prost sejur la hotel” pe care l-au avut vreodată.

 

„Pregătește-te pentru o experiență absurd de distractivă”

 

„Pregătește-te pentru o experiență absurd de distractivă. La experiența de hotel și restaurant a lui Karen, vei fi întâmpinat de personalul nepoliticos al hotelului și de ospătari și dus într-o cameră în care nu știi niciodată ce vei găsi”, se arată în ofertă.

De exemplu, YouTuber-ul  Eddie Hall și-a documentat experiența: a găsit în camera sa doi angajați ai hotelului  care stăteau întinși pe pat, uitându-se la televizor. În plus au folosit baia.

Pe tot parcursul nopții, Hall a susținut că cineva i-a bătut non-stop în ușă și nu a putu să doarmă. Pernele lor erau pline cu șervețele și polistiren. De asemenea, nu exista hârtie igienică sau prosoape și a primit un singur săpun folosit.

Prețurile încep de la aproximativ 200 de euro pentru două persoane și includ o noapte de cazare la hotel și o masă la Karen's Diner, precum și micul dejun a doua zi dimineața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel