Lacrimi și țipete în avion: pilotul a eșuat de patru ori aterizarea în Germania din cauza rafalelor puternice de vânt

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Lacrimi și țipete în avion - pilotul a eșuat de patru ori aterizarea în Germania din cauza rafalelor puternice de vânt.  Sursa foto: freepik.com
Lacrimi și țipete în avion - pilotul a eșuat de patru ori aterizarea în Germania din cauza rafalelor puternice de vânt. Sursa foto: freepik.com

Clipe de groază pentru călătorii unui avion care ar fi trebuit să aterizeze la Düsseldorf. Piloții au încercat să aterizeze de patru ori și nu au reușit. După încercările eșuate, au decis să se întoarcă la Zurich.

Uraganul Ciarán (numit și Emir) face furori în toată Europa. Mai ulte localități din nord au fost inundate și mai multe persoane și-au pierdut viața.  De asemenea, Franța și Marea Britanie au fost afectate de uragan. În Germania, o femeie a murit în Munții Harz, când un copac a fost smuls de vântul puternic.

Uraganul Ciarán a făcut furori și pe aeroportul Düsseldorf joi, 2 noiembrie. După cum relatează 20min.ch, un Airbus a avut probleme în capitala Renania de Nord-Westfalia. Piloții A220-300 de la Air Baltic au încercat să aterizeze, dar nu au reușit din cauza condițiilor de furtună. Așadar, piloții au fost nevoiți să încerce să aterizeze de mai multe ori.

Avionul a făcut câteva tururi peste zona Ruhr timp de aproximativ o oră și s-a îndreptat în mod repetat către aeroportul Düsseldorf. În cele din urmă, piloții au decis să se întoarcă la Zurich, de unde avionul decolase. Acest lucru poate fi văzut și de pe ruta avionului pe Flightradar24.de. Inițial a rămas neclar de ce piloții nu au zburat spre alt aeroport german. Zborul a durat mult mai mult decât era planificat și în cele din urmă a făcut cale întorasă aterizând chiar acolo de unde a decolat. 

Clipe de groază pentru sute de pasageri: două avioane s-au ciocnit pe pistă, în Spania, în timpul decolării

Clipe înspăimântătoare au trăit săptămâna trecută și mai mulți pasageri din Spania. 

Aripa unei aeronave a intrat în coliziune cu o altă aeronavă a aceleiași companii, provocând avarii grave și un zgomot atât de puternic încât i-a speriat pe pasageri, care au început să țipe.

Pe 1 noiembrie, un avion Ryanair de pregătea să decoleze din Madrid, Spania pentru a ajunge la Bologna În timp ce se pregătea să decoleze, la ora 18.00, aripa sa s-a ciocnit cu o altă aeronavă de la aceeași companie, provocând avarii grave. Un zgomot suficient de puternic i-a speriat pe pasageri care au început să țipe de groază. 

În urma accidentului, avionul a oprit. Si fericire niciun pasager nu a fost rănit. Cu toate acestea, pasagerii au fost coborâți din aeronavă.

Videoclipul unui pasager aflat la bordul avionului care s-a ciocnit cu o altă aeronavă a devenit viral pe internet. Mulți internauți au comentat că nu au fost deloc surprinși de ceea ce s-a întâmplat, după ce au citit despre ce companie aeriană este vorba.

În același timp alții au spus că sunt speriați de perspectiva de a fi nevoiți să zboare în curând cu Ryanair. 

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel