Ionel a MURIT pe o autostradă din GERMANIA, chiar când se întorcea acasă la familie

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 40 de ani și-a pierdut viața într-un teribil accident petrecut la Nürnberg, Germania, chiar când se întorcea spre casă, în România. Familia lui are nevoie de ajutor pentru a-i aduce acasă trupul neînsuflețit.

Ionel Pristavu, de 40 ani, și-a pierdut viața în cursul zilei de duminică, într-un accident rutier, petrecut în orașul Nürnberg, din Germania. Bărbatul se întorcea acasă, la familie, alături de care voia să petreacă sărbătorile de iarnă. Acum, familia lui va avea parte de sărbători îndoliate.

Mai mult, apropiații lui au situație financiară precară și nu au posibilitatea de a-i aduce acasă, la Tătăruși, tripul neînsuflețit pentru a-l înmormânta creștinește.

Ionel lucra în străinătate de 7 ani, în domeniul construcțiilor. În mod frecvent venea acasă iar acum, în apropierea sărbătorilor de iarnă, și-a făcut bagajul alături de prietena lui pentru a fi alături de familie. Potrivit primelor  informații obținute, în timp ce se deplasau cu mașina personală spre România, pe autostradă, un șofer i-ar fi tăiat calea iar în urma manevrei neregulamentare ar fi ajuns cu autoturismul pe marginea drumului, într-un parapet.

Impactul nu a fost mare însă, după ce au coborât amândoi din mașină, un alt autoturism i-au lovit din spate, impactul fiind devastator. Ionel Pristavu, care era la volanul mașinii,  a decedat pe loc în timp ce prietena acestuia a fost transportată la spital cu răni grave, fiind supusă unor proceduri chirurgicale.

Acum, familia încearcă să-l aducă acasă pentru a fi înmormântat în Tătăruși. Problema este că, pentru repatrierea trupului, implică costuri foarte mari, bani de care familia nu dispune, potrivit jurnalulregional.ro

Cei care doresc să sprijine din puținul lor cu bani pentru ajutorarea acestora o pot face în contul bancar LEI – RO54BTRLRONCRT0426937201, EURO – RO04BTRLEURCRT0426937201 sau pot lua legătura direct cu membrii familiei la numărul de telefon: 0768/649.858 – Anca Sava, sora persoanei decedate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel