Kola Kariola: Printre lacrimi, băiatul meu mi-a spus ”Eu nu mai vreau să stau în România”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Pe Kola Kariola îl știu foarte mulți români din țară și străinătate. Este Marius, cel care mereu salvează, din banii primiți din donații mai ales din străinătate, câinii aruncați, loviți, răniți de alți români din toată țara. Astăzi el scrie un mesaj dureros în care descrie ce a pățit fiul său, cum a fost furat în România. 

”Atentie de la cine si de unde va cumparati masina!!!!

De baiatul meu Andrei am mai povestit cate ceva in unele live-uri. V-am mai spus ca munceste mult si ca isi castiga singur banii de cativa ani buni. In luna Martie a facut 18 ani si cadou de ziua lui si-a cumparat o masina. Nu a avut rabdare si achizitia a facut-o inainte de a lua permisul, mai exact in luna Februarie. Masina cumparata de la dealer auto, dintr-un parc auto, cu factura. Masina a fost inmatriculata in luna Martie a anului curent.

Azi Andrei a plecat la Amsterdam la un mare eveniment muzical fiind invitat de o celebra casa de discuri. La nici jumatate de ora de la plecarea lui de acasa,ne-am trezit la usa cu doi politisti de la furturi auto.Ii cautau masina care este furata chiar din luna februarie de undeva din Franta. L-am sunat pe baiat si nu stiam cum sa-i spun,nu stiam cum o sa reactioneze cand o sa afle ca munca lui s-a dus si ca ca la intoarcere nu-si va gasi masina.

Nu am stiut cum sa-i explic ca o masina aflata in evidentele politiei din luna Februarie poate fi inmatriculata in luna martie la politie ba mai mult a putut iesi cu ea din tara in luna Mai.

Printre lacrimi mi-a spus... eu nu mai vreau sa stau in Romania!” a scris Kola Kariola, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel