Klaus Iohannis: "Nimeni din Europa nu discută cu ei. PSD lucrează doar ca să îi fie bine lui Dragnea"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut astăzi declaraţii de presă, la Cotroceni. Şeful statului a lovit  guvernarea PSD-ALDE, spunând că de doi ani de zile lucrează intens, dar numai pentru "a-l scăpa pe Dragnea de justiţie."

"PSD-ul a produs cea mai slabă guvernare de după Revoluţie: zero autrostrăzi, zero spitale, doar promisiuni. Iar, la capitolul realizări, nimic. Cu o excepţie: la modificări pe legile justiţiei, la modificări pe Codurile penale au lucrat mult şi prost", a spus preşedintele Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Olguța Vasilescu: "Iohannis să-și ceară scuze! Programul PSD funcționează bine"

Şeful statului a continuat să critice activitatea miniştrilor, despre care spune că au luptat pentru o singură cauză: cea a lui Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă: "Abordarea lui Klaus Iohannis, greşită şi lipsită de demnitate"

"Se pune întrebarea retorică: De ce au lucrat pesediştii atât de mult şi atât de intens pentru subjugarea justiţiei? Răspunsul e cunoscut, arhicunoscut şi clar: Pentru a-l scăpa pe Dragnea de justiţie. La asta lucrează PSD de doi ani şi jumătate. Pentru  că, pentru PSD e mult mai important să îi fie bine lui Dragnea decât să le fie bine românilor", a mai declarat Klaus Iohannis.

 

Klaus Iohannis: "Nimeni din Europa nu discută cu ei"

 

Preşedintele României a spus şi motivul pentru care nimeni din UE nu a vrut să stea de vorbă cu şeful PSD.

"Cum Dragnea şi alţii au probleme reale cu justiţia, în Europa nu mai discută nimeni cu ei. Şi, cum Drangea nu discută cu Europa, PSD are impresia că nici românii nu mai trebuie să fie aproape de UE. PSD se preocupă de problemele lui Dragnea, nu de problemele României sau ale românilor", a precizat preşedintele Klaus Iohannis, într-o declaraţie de presă, la Cotroceni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel