Olguța Vasilescu: "Iohannis să-și ceară scuze! Programul PSD funcționează bine"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Lia Olguța Vasilescu îi solicită public președintelui Klaus Iohannis să își ceară scuze. 


Lia Olguța Vasilescu, purtător de cuvânt al PSD, îi cere public președintelui Iohannis să-și ceară scuze. Olguța precizează că România "continuă să se dezvolte bine în guvernarea PSD", în timp ce Iohannis spune că economia merge rău.

"România continuă să se dezvolte bine în guvernarea PSD. Conform INS, creșterea economică înregistrată pe primul trimestru din acest an este de 5% (față de același interval din 2018), în consens cu prognoza Guvernului. Este o creștere economică de 4 ori mai mare decât media Uniunii Europene. De asemenea, față de precedentul trimestru, s-a constatat o accelerare a creșterii economice, cu un avans de 1,3%.

Vezi și: Olguța Vasilescu, la mitingul PSD: "NU lingem clanța mai marilor europeni"

Realitatea confirmă din nou că programul PSD funcționează bine. PSD solicită președintelui Iohannis, opoziției, organismelor financiare internaționale și analiștilor din sistemul bancar românesc să își ceară scuze pentru prognozele greșite, care au indus nejustificat o stare de neîncredere în economia românească.

Realitatea a demonstrat de mai multe ori că atunci când Iohannis spune că economia merge rău, trebuie să ne așteptăm că va merge bine! Asta spune tot despre cât înțelege Iohannis din economie. Așa s-a întâmplat și în acest an, când Iohannis a fost primul președinte al României care a respins bugetul propriei țări pe motiv că se bazează pe o estimare nerealistă a creșterii economice. Cel nerealist s-a dovedit a fi Iohannis", spune Lia Olguța Vasilescu, într-un mesaj transmis pe Facebook.

Vezi și: Olguța Vasilescu: "Vom câștiga alegerile. Vom obține un scor foarte bun"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel